10: Perfected Challenge - Official Rules

QUI ĐỊNH, ĐIỀU KHOẢN & ĐIỀU KIỆN CUỘC THI:
 1. Đồng ý tham gia vào cuộc thi này nghĩa là bạn đồng ý bị ràng buộc bởi các quy định của cuộc thi và tuân thủ tất cả các luật và quy định hiện hành.
 2. Thời bắt đầu cuộc thi bắt đầu từ 12:00 sáng giờ Việt Nam ngày 24/06/2016 và kết thúc vào lúc 23:59 tối giờ Việt Nam ngày 31/07 /2016. (“Thời gian nộp bài thi”). Gửi một bức ảnh ( định dạng file .jpg hoặc .gif, dung lượng ít hơn 2MB ) khắc họa số ' 10' và thêm chú thích cho bức ảnh thể hiện sức mạnh của dòng card đồ họa GeForce GTX 10 -series.
 3. Hoàn thành tham dự cuộc thi với các thông tin liên lạc chi tiết và có hiệu lực trên trang đăng ký cuộc thi “Số 10 Hoàn Hảo”.
 4. Khi nộp hình ảnh tham gia cuộc thi, nghĩa là bạn đã đồng ý hình ảnh được xuất hiện công khai trên trang chủ của cuộc thi và trang FB của NVIDIA.
 5. Hình ảnh tham dự cuộc thi được kiểm duyệt bởi NVIDIA. Sau khi nhận được bài dự thi, NVIDIA sẽ xem và kiểm duyệt hình ảnh của thí sinh trong vòng 48 giờ trước khi cho đăng công khai lên trang chủ cuộc thi. NVIDIA có quyền từ chối bất kỳ bài dự thi nào không hợp lệ.
 6. NVIDIA sẽ thông báo người thắng giải hàng tuần vào mỗi thứ Sáu và người thắng giải chung cuộc trên trang chủ cuộc thi vào ngày 04/08/2016.
 7. Tất cả các bài dự thu hợp lệ phải được nhận trước 11.59pm giờ Việt Nam vào ngày 31/07/2016.
 8. Cách chọn người chiến thắng
  • Giải thưởng hàng tuần: hội đồng giám khảo của NVIDIA sẽ chọn ra 2 người thắng giải hàng tuần từ các bài dự thi gửi về trong tuần.
  • Người thắng giải Đặc Biệt: 1 Giải chung cuộc sẽ được chọn trao từ các bài dự thi ở vòng Loại.
  • Người thắng giải được chọn dựa trên tiêu chí về sự sáng tạo và độc đáo của bức ảnh và chú thích ảnh. Quyết định của NVIDIA và Ban Giám Khảo là quyết định CUỐI CÙNG. Đồng ý tham gia vào cuộc thi này nghĩa là bạn đồng ý bị ràng buộc bởi các quy định của cuộc thi và tuân thủ tất cả các luật và quy định hiện hành.
 9. NVIDIA sẽ thông báo đến người thắng giải bằng email. Người chiến thắng phải xác nhận bằng việc trả lời email, hoàn tất đơn xác nhận thắng giải, ký đơn và những xác nhận cần thiết khác theo yêu cầu của NVIDIA trong vòng 7 ngày sau khi nhận được thông báo.
 10. Giải thưởng sẽ được chuyển tới nơi sau khi NVIDIA nhận được tất cả các yêu cầu xác nhận qua email từ người thắng giải.
 11. Mỗi người tham dự chỉ được nộp 1 bài dự thi. Không chấp nhận nhiều bài dự thi.
Thông tin chi tiết:
 1. Đơn vị tổ chức: NVIDIA Cuộc thi này không nhận được tài trợ, không kết hợp, không quản lý hoặc liên kết với Facebook.
 2. Người tham dự cuộc thi phải:
  • Đã đến tuổi trưởng thành theo quy định của quốc gia người tham gia cuộc thi hiện đang cư trú. Trong trường hợp các bên tham gia đã đạt đến 13 tuổi nhưng chưa đạt tới tuổi trưởng thành theo quy định, cha mẹ/người giám hộ phải là đại diện và cha mẹ/người giám hộ đọc và đồng ý với Quy định, Điều khoản và điều kiện của cuộc thi. Trẻ em dưới 13 tuổi không đủ điều kiện để tham gia vào cuộc thi. Không có hạng mục dự thi cho nhóm, công ty hoặc tổ chức trong cuộc thi này.
  • Công dân của các nước Việt Nam, Úc, Indonesia, Philippines, Singapore, Malaysia và New Zealand.
 3. Chi phí tham dự: Không có bất kỳ chi phí tham dự nào cho cuộc thi này.
 4. Nội dung bài dự thi: Ban Tổ Chức có quyền từ chối bất kỳ bài dự thi nào chứa các nội dung sau đây
  • Khiêu dâm hoặc khêu gợi; mang tính chất bạo lực hoặc xúc phạm đến bất kỳ dân tộc, chủng tộc, giới tính, tôn giáo, nghề nghiệp hoặc nhóm tuổi; ô hoặc khiêu dâm; chứa ảnh khoả thân;
  • Khuyến khích việc mua bán sử dụng rượu, ma túy, thuốc lá, vũ khí, cổ vũ các hoạt động gây nguy hiểm hoặc không an toàn, các hoạt động, thông điệp mang tính chất chính trị;
  • Nội dung mang tính chất tục tĩu, mang hình thức thù hận, hoặc bài dự thi lặp lại các cuộc thi khác;
  • Nội dung phỉ báng, nhận xét sai hoặc chê bai về cá nhân hoặc công ty người khác;
  • Chứa các thông tin nhận dạng cá nhân như số giấy phép, tên người, địa chỉ email hoặc địa chỉ nhà;
  • Nội dung chứa hình hoặc thông tin người nổi tiếng hoặc số liệu công cộng, cá nhân của người đang sống hoặc đã mất mà không được cho phép;
  • Nội dung chứa thông tin quảng cáo của bên thứ 3 mà không liên quan đến NVIDIA hoặc thông điệp giao tiếp hoặc văn bản, hình ảnh không phù hợp với những hình ảnh tích cực mà chúng tôi muốn hướng tới;
  • Nội dung vi phạm pháp luật.
 5. Người thắng giải:
  • Tất cả các bài dự thi phải nộp đúng thời gian theo quy định trên trang chủ của cuộc thi.
  • Giải thưởng:
   • Giải chung cuộc: 1 chiếc card đồ họa GeForce GTX 1080
   • Giải hàng tuần: 2 code game Overwatch
  • Người chiến thắng của cuộc thi này phải chịu trách nhiệm cho bất kỳ và tất cả các loại thuế áp dụng và các khoản phí của chính phủ để được nhận hoặc sử dụng giải thưởng của mình. NVIDIA có quyền khấu trừ và khấu trừ thuế và các chi phí đó từ các giải thưởng nếu và trong phạm vi luật pháp yêu cầu.
 6. Qui định dành cho người chiến thắng:
  • Ban Tổ Chức sẽ gửi email đến những người thắng giải, người chiến thắng sẽ phải gửi email xác nhận trong vòng 7 ngày sau khi nhận được thông báo.
  • Người chiến thắng phải chịu trách nhiệm theo dõi email cá nhân của mình trong việc nhận thông báo và các liên lạc khác liên quan đến cuộc thi này.
  • Người chiến thắng phải cung cấp đầy đủ các giấy tờ liên quan để chứng minh sự tuân thủ các Quy định, Điều Khoản & Điều Kiện của cuộc thi, bao gồm chứng minh tuổi tác.
  • Nếu người chiến thắng không liên lạc với Ban Tổ Chức trong vòng 7 ngày bằng email đã cung cấp trước đó, giải thưởng sẽ bị tước.
  • Nếu Ban Tổ Chức không thể liên lạc được với người chiến thắng hoặc người chiến thắng không thể cung cấp các giấy tờ chứng minh trong khoảng thời gian qui định, hoặc nếu giải thưởng được trả về vì không gửi được, hoặc nếu người chiến thắng không tuân thủ bất kỳ điều khoản nào của Quy định cuộc thi này, chiến thắng đó sẽ được coi là không hợp lệ. Trong trường hợp này, giải thưởng sẽ được trao cho người có bài dự thi tốt kế tiếp được xác định bởi NVIDIA.
 7. Bản dịch Quy tắc cuộc thi: Phiên bản tiếng Anh của Quy tắc về cuộc thi này sẽ được áp dụng nếu có bất kỳ xung đột hay mâu thuẫn giữa phiên bản tiếng Anh và bất kỳ phiên bản nào không phải tiếng Anh của Quy tắc này.
GENERAL TERMS AND CONDITIONS FOR 10: PERFECTED CHALLENGE
 1. Prizes and instructions on how to claim them form part of the Terms and Conditions set forth herein (“Terms and Conditions”). By participating in this 10: Perfected Challenge (“Promotion”), you (“You” or “Participant”) agree to these Terms and Conditions. Offer not valid in conjunction with any other offer. NVIDIA (“NVIDIA” or “the Promoter”) may at any time, at its sole discretion, revise the Rules, Terms and Conditions and other rules set forth by NVIDIA, including but not limited to the rules regarding selection of winners of the Promotion. Participants shall be bound by any and all such revisions.
 2. Entry is only open to residents from Australia, Indonesia, Philippines, Vietnam, Singapore, Malaysia and New Zealand. Participants who have reached 13 years old but have not reached the age of majority in the Participants’ currently residing country must have parental/guardian approval and such approval is valid only after the parent/guardian has read and consented to these Terms and Conditions. Parents/guardians may be required by the Promoter to enter into a further agreement as evidence of consent to the minor participating in this promotion. If the Prize is won by a person under the age of majority, the Prize will be awarded to the winner’s parent or guardian. Children under 13 years old are further subject to NVIDIA’s Kids Privacy Policy and are not eligible to participant in the Promotion. It is a condition of entry that the Participants read and agree to the Promoter’s privacy policy which can be found at http://www.nvidia.com/object/privacy_policy.html
 3. Employees of NVIDIA and its parent companies, affiliates, subsidiaries, advertising representatives and agencies, who are involved in the Promotion, and the immediate families of any of the foregoing persons, are NOT ELIGIBLE for this Promotion. Immediate family means any of the following: spouse, ex-spouse, de-facto spouse, child or step-child (whether natural or by adoption), parent, step-parent, grandparent, step-grandparent, uncle, aunt, niece, nephew, brother, sister, step-brother, step-sister or 1st cousin.
 4. Incomplete entries will be disqualified. The Promoter will not be responsible for entries that are not received by the Promoter by the stipulated time, or that are not viewable or readable due to corruption, virus or other technical reasons. No responsibility is accepted for late, lost or misdirected entries.
 5. The Promoter is not responsible for any incorrect or inaccurate information caused by the internet user or for any of the equipment or programming associated with or utilized in this Promotion or for any technical error or any combination thereof that may occur in the course of the administration of this Promotion, including any omission, interruption, deletion, defect, delay in operation or transmission communications line or telephone, mobile or satellite network failure, technical problems or traffic congestion on the internet or Promoter’s Website.
 6. The Promoter reserves the right to amend these Terms and Conditions at its sole discretion and without notice to Participants. Promoter’s rule interpretations and all judging decisions are final. Promoter has sole discretion in selection and rejection of weekly winners and Grand prize winner of the Promotion. By entering this Contest, the Participant agrees to be bound by the decisions made by NVIDIA and the Judges.
 7. To the extent permitted by law, the Promoter, its officers, employees, contractors, representatives and agents shall not be liable for any claims, losses (including loss of opportunity), damages, injuries, costs and expenses suffered sustained or incurred (including but not limited to indirect or consequential loss, or arising as a result of any negligent act or omission) as a result of, or arising out of, or in any way connected with:
  • this Promotion;
  • any technical difficulties or equipment malfunction (whether or not under the Promoter’s control);
  • any theft, unauthorized access or third party interference;
  • any entry that is late, lost, altered, damaged or misdirected (whether or not after their receipt by the Promoter);
  • any manufacture defects, model incompatibility or restrictions imposed by the manufacturer;
  • any Prize that is late, lost, damaged or misdirected in transit; and/or
  • the use or attempted use of the Prize.
 8. If the Prize consists of tickets for entertainment (such as concerts, festivals or similar types of events) and/or holidays/flights, there can be no claim on any form of compensation in case of cancellation. If the Prize includes travel/accommodation abroad for which a passport is required, the Participant must be in possession of a valid passport or local ID card to receive the Prize or the Prize is automatically forfeited.
 9. Any tax liability arising as a result of accepting any Prize is the responsibility of the Prize winner.
 10. Prize winner’s personal information (“Personal Information”) will be collected to enable the Promoter to administer and promote this Promotion and its winners. Prize winner’s Personal Information may be provided to others assisting, including Prize suppliers and delivery services, and to authorities that regulate this Promotion (if applicable).
 11. By entering into this Promotion, you are deemed to have provided your express consent and permission for the Promoter to collect, use and retention, free of charge, any received personal data to communicate with Participant, for promotional and advertising purposes to promote the Promoter, its products and services, in any media and in any manner whatsoever, without limitation or restriction to the extent permitted by applicable laws. Furthermore, Participant hereby irrevocably and unconditionally grants to NVIDIA, on a royalty-free and non-exclusive basis, a perpetual, irrevocable, freely transferable freely assignable, freely sublicensable, worldwide license to run, use, copy, reproduce, publish, distribute, perform, display, exhibit, demonstrate, edit, modify, adapt, and create derivative works from, each of Participant’s entries in this promotion, whether for purposes related to this promotion or otherwise, and whether via the Internet, electronic, digital, broadcast, theatrical, print, or any other communications media now known or hereafter developed, and in each case free of any and all restrictions and limitations whatsoever (except as imposed by law).
 12. The Participant must provide accurate, current and complete information when participating in the Promotion. The Promoter may request a winner, before presenting the Prize, to provide his/her identity and residence information previously provided by the Participant. If a Participant does not truthfully provide all requested Personal Information, the Promoter may determine that they are not eligible to win the Prize.
 13. Participant acknowledges that the Promoter can rely on these Terms and Conditions and disqualify a Participant if the Promoter believes the Participant is not acting in conformity with the Terms and Conditions. Promoter may require the Participant to return a Prize or pay its equivalent value if Promoter learns of a Participant’s ineligibility or disqualification after awarding the Prize to such ineligible or disqualified Participant.
 14. If for any reason the conduct or operation of this Promotion is interfered with or disrupted in any way (including but not limited to, vandalism, power failures, natural disasters, acts of God, civil unrest, strikes, computer bugs or viruses, fraud, tampering, technical failures or any other causes beyond the control of the Promoter), the Promoter reserves the right to cancel, terminate, modify or suspend or recommence the Promotion in whole or in part.15. The Promoter assumes no responsibility for any incorrect or incomplete information which may be communicated in the course of administering this Promotion.
 15. The Promoter reserves the right to terminate this Promotion if fraud, technical failures or any other factor beyond Promoter's reasonable control impairs the integrity of the Promotion as determined by the Promoter in its sole discretion. Online entries made with multiple e-mail addresses, under multiple identities or through the use of any other device or artifice to enter multiple times will be deemed invalid. If the winner is an online entrant, the winning online entry will be deemed to have been submitted by the authorized account holder of the e-mail address from which the entry was made. The authorized email account holder is deemed as the natural person who is assigned to an e-mail address by an internet access provider, service provider or other organization that is responsible for assigning e-mail addresses or the domain associated with the submitted e-mail address. The Promoter shall not be responsible for incorrect or inaccurate transcription of entry information, technical malfunctions, lost/delayed data transmission, omission, interruption, deletion, defect, line failures of any telephone network, computer equipment, software, inability to access any online service or web site, inability to submit the online entry form, or any other error or malfunction, or any injury or damage to entrant's or any other person's computer related to or resulting from participation or downloading any materials in this promotion, or for late, lost, stolen, postage due, illegible or misdirected entries. If this Promotion or any web site associated therewith (or any portion thereof) becomes corrupted or otherwise does not permit entry in the Promotion, or if infection by computer virus, bugs, tampering, unauthorized intervention, actions by entrants, fraud, technical failures, or any other causes, in the Promoters' sole opinion, corrupt or affect the administration, security, fairness, integrity, or proper operation of this contest, the Promoter reserves the right, at its sole discretion, to disqualify any individual implicated in such action, and/or to cancel, terminate, modify or suspend this promotion or any portion thereof. Any attempt by Participant or any other individual to deliberately damage any online service or web site or undermine the legitimate operation of this promotion is a violation of criminal and civil laws and should such an attempt be made, the Promoter reserves the right to seek damages and/or other remedies from any such person to the fullest extent permitted by law. In addition, Sponsor reserves the right to take down and remove any entry that becomes subject to a third-party claim for copyright infringement or for violation of any other right.
 16. If one or more conditions of the Terms and Conditions are void or invalid, it will not affect the validity of the remaining conditions of the Terms and Conditions.
 17. The Official Rules and Terms and Conditions are governed by and shall be construed in accordance with the laws of the State of Delaware, U.S.A., without giving effect to its conflicts of law rules. Each Participants hereby submits himself or herself to the exclusive jurisdiction of the state and federal courts sitting in Santa Clara, California, U.S.A.